سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه خداوند متعال، بنده ای را دوست بدارد، نقطه ای سپید در قلبش پدید می آورد، گوش های قلبش را می گشاید و فرشته ای بر او می گمارد، تا بر راه راستْ استوارش دارد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

و خدایی که در این نزدیکیست ...


درسهایی از زیارت عاشورا(1)

                                   

بعضی ها فریبکارانه و یا به دلیل ناآگاهی از اندیشه و فرهنگ قرآن و اهل البیت(علیهم السلام)

می گویند : ما فقط اهل محبت و صلح و دوستی هستیم و از دشمنی کردن (حتی با دشمنان اسلام و قرآن) بدمان می آید .

این در حالی است که بخش مهمی از زیارت عاشورا ، لعنت بر دشمنان حکومت فرهنگ و اندیشه قرآن و اهل البیت(علیهم السلام) و برائت از آنان است .

این فراز های شریف در زیارت عاشورا است که می فرماید : « حرب لمن حاربکم » (  من با هر که با شما در جنگ است, سر جنگ و درگیری دارم.) « عدو لمن عاداکم »(من با هر که با شما عداوت و دشمنی دارد, دشمنی و عداوت دارم.) ؛ « لعن الله امه اسست اساس الظلم و الجور علیکم اهل البیت» ( لعنت خدا بر هر فرد یا گروه و یا جامعه ای که اساس ظلم و تبعیض را علیه شما اهل البیت طراحی و تاسیس نمود.)و فراز های بسیاری مانند این فرازهای شریف ،با صراحت تمام، در گیری و صف آرایی و دشمنی اهل البیت(علیهم الصلوه و السلام) و پیروان راستین ایشان  با دشمنان و مخالفان قرآن و اسلام ناب محمد(صلی الله علیه و آله) ، را بیان می کند .

اساساً بخش مهمی از دستورات حقتعالی در قرآن کریم درباره صف آرایی و درگیری و شدت رفتار و عدم سازش با دشمنان اسلام و قرآن و لعنت بر آنان و حتی درباره شناساندن همدستان آنان و چگونگی روشهای گمراه کننده و فریبنده آنهاست. آیاتی مانند این آیه که می فرماید : « محمد رسول الله و الذین معه اشداء علی الکفار رحماء بینهم( سوره مبارکه فتح(48)- آیه 29) ؛ به وضوح راه را نشان داده است ، حقتعالی می فرماید اگر با محمد رسول الله هستی ، با کفار حربی یا استعمارگر مثل آمریکا و صهیونیزم و جهان خواران استعمارگر غرب و شرق و پیروان ایشان در داخل و خارج ، باید رفتار شدید و خشن داشته باشی و از هرگونه هم صحبتی و دوستی یا سازش با آنها پرهیز کنی و دوستی و مهربانیت را برای مؤمنین و انسانهای بی غرض و حق طلب ، چه مسلمان و چه غیر مسلمان، خرج کنی .

در زیارت عاشورا فراز بسیار شگفت آوری وجود دارد که می فرماید : « ورزقنی البرائه من اعدائکم » (و بیزاری جستن از دشمنان شما و صف آرایی در برابر آنها را خداوند روزی من نمود.) ؛ حضرات  اهل البیت(علیهم السلام) در این فراز می فرماید : برائت جستن - یعنی فاصله گرفتن ، موضع گرفتن ، مبارزه کردن با دشمنان حکومت فرهنگ و اندیشه اهل البیت(علیهم السلام) رزق آسمانی است ، گویا می فرماید مبارزه با دشمنان حکومت فرهنگ و اندیشه اهل البیت(علیهم السلام) ، رزق مسلمان بی تلاش و بی مجاهدت نمی شود .

با توجه به فراز های قبل و بعد از آن  به وضوح می توان فهمید که زیارت عاشورا می فرماید کسی که برائت از دشمنان ومخالفان حکومت فرهنگ و اندیشه اهل البیت(علیهم السلام) نصیبش نشده است ، به شیعه بودن و حتی در ایمان خود تردید نماید . زیرا ایمان سالم و شیعه حقیقی و پیرو امام حسین (علیهم السلام) یقینا در چنین رزق آسمانی سهمیه دارد !!

زیارت عاشورا در ادامه فراز فوق می فرماید : « ان یجعلنی معکم فی دنیا و الآخره » ؛ یعنی آن کسی که در دنیا و آخرت هماهنگ با اندیشه و فرهنگ اهل البیت(علیه السلام) و آشنایی با معارف ایشان می باشد ، یقینا برائت از دشمنان حکومت فرهنگ و اندیشه اهل البیت(علیهم السلام) ، را سرلوحه برنامه های فردی و اجتماعی و سیاسی خود قرار داده است. 

منبع: WWW.Sabereh.ir



مریم محمدی ::: جمعه 86/11/19::: ساعت 10:35 صبح